Customized 10v 50w led 100watt low price 60 watt street light

  • Unit Price: Negotiable
  • Brand:

  • Origin:

    China

  • Categories:Lights & Lighting
  • Validity Period:

    Long Term

  • Published on:

    2020-12-17 17:14

Other Products
30 watt ufo outdoor light exterior lamps led garden with factory price
¥Negotiable 3Views

30 watt ufo outdoor light ex

Recommend  
Hot sale street light poles led housing die cast with motion sensor
¥Negotiable 8Views

Hot sale street light poles

Recommend  
Factory price Manufacturer Supplier 100 w led street light 1-10v dimmable lamp 0-10v dimming Made In China Low
¥Negotiable 1Views

Factory price Manufacturer S

Recommend  
High quality 120w street led light LED street lamp manufacturer with TUV CB ENEC ROHS ISO9001 approved
¥Negotiable 1Views

High quality 120w street led

Recommend  
150w 300w wholesale price outdoor aluminum 6000K LED tunnel module flood light for Project
¥Negotiable 1Views

150w 300w wholesale price ou

Recommend  
You may like
  • Product Description
  • Company Overview

Product Information

Brand:

none

Address:

China

Min.Order:

none

Supply:

none

Valid until:

Long Term

Product Details

Product Description

Customized 10v 50w led 100watt low price 60 watt street light

ENEC CERTIFICATE High pressure die-cast aluminium body street light

Features:

  1. Overall aluminum die casting, heat sink fins, good heat dissipation;

  2. The overall structure is compact, sophisticated design work;

  3. Metal connecting protion, all stainless steel, corrosion-resistant, durable;

  4. Professional lens design, 4 different angles for different lighting requirements of the road;

  5. Use smd3030 chips and intelligent drive, stable overall performance, long life of 90,000 hours above, and warranty time 7 years.


Applications:

Wilely used for urban road, parking, bike path, garden, plaza, residential area and etc.


Parameter:

Model

ST12-40W1

ST12-80W2

ST12-120W3

ST12-160W4

ST12-200W5

Power

40W

80W

120W

160W

200W

Chips connection

1*(8S8P)

2*(8S8P)

3*(8S8P)

4*(8S8P)

5*(8S8P)

Max current@ 120V

0.41A

0.82A

1.23A

1.65A

2.06A

Max current @208V

0.24A

0.47A

0.71A

0.95A

1.19A

Max current @240V

0.21A

0.41A

0.62A

0.82A

1.03A

Max current@277V

0.18A

0.36A

0.53A

0.71A

0.89A

Lumen efficency

>130 LM/W

>130 LM/W

>130 LM/W

>130 LM/W

>130 LM/W

Model

ST12-50W1

ST12-100W2

ST12-150W3

ST12-200W4

ST12-240W5

Power

50W

100W

150W

200W

240W

Chips connection

1*(8S8P)

2*(8S8P)

3*(8S8P)

4*(8S8P)

5*(8S8P)

Max current@ 120V

0.51A

1.03A

1.54A

2.06A

2.57A

Max current @208V

0.30A

0.59A

0.89A

1.19A

1.48A

Max current @240V

0.26A

0.51A

0.77A

1.03A

1.29A

Max current@277V

0.22A

0.45A

0.67A

0.89A

1.11A

Lumen efficency

>125LM/W

>125LM/W

>125LM/W

>125LM/W

>125LM/W

Input Volt

100-240V/277V AC 50/60Hz

Dimmable type

0-10V,PWM, Timer, DALI

Driver type

Inventronics/MW Driver

LED type

SMD 3030

Work temperature

-40 ºC to +50 ºC

Power factor

>0.95

THD

<20%

Color rendering

>70

Color temperature

3000K/4000K/5000K/5700K

Protection degree

IP66, IK10

Light material

Die-cast aluminum lamp body, reinforced aluminum alloy heat sink, high light transmission PC lens

Installation way

Horizontal or vertical installation, 0-10-15 degrees adjustable angle

Optional accessory

Light head D 60 mm and 40/42mm apaptor for option

Shell color

Sliver-gray (RAL9022)or black (RAL9005)

Lumen Maitenance

>75,000 hours at 25/ 5 years warranty

Certification

DLC,TUV,ENEC,ROHS,ISO9001,ISO14001,LM79


Packaging & Shipping

PACKAGE:

Standard export carton packing.

DELIVERY TIME:

1. Payment method: wire transfer, sight letter of credit, Western Union remittance, Alipay

2. Samples can be delivered within 5-7 working days; Order: 10-20 days

3. Quote shipping according to your requirements

4. Freight Port: Shanghai, China

5. Offer discounts based on order quantity

Street lighting Projects

CHZ Lighting Company view Information

Established in 2010, Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd. is a high-tech enterprise engaged in the research, development, production and sales of lighting products.

 

CHZ adheres to the standard of "leading technology and leading quality" and has established a joint R&D center with Professor Chen Dahua (Ph.D.) of Fudan University's electric light source department. It continues to develop new products and lead the smart trend. Our products cover industrial lighting, stadium lighting, street lighting and solar lighting. We insist on using high-quality raw materials and advanced production technology to focus on manufacturing every kind of high-quality lamps. Our factory has passed ISO9001, ISO14001, TUV, CB, ENEC, CE , FCC, ROSH... certificates.

RFQ

1. What is a general business process?                                           

Answer: Send inquiry to CHZ→(Customer provides engineering information→Dialux simulation design→Confirm design plan and product→) Specification confirmation→Quotation→Sample list confirmation→Form invoice→Payment bank document→Sample delivery→Sample satisfaction→Big order list→ Formal invoice → 30% deposit payment in advance → production ready → 70% balance bank check → delivery → after-sales service

 

2. What is the warranty?

A: According to different types of lamps, a 5-7 year warranty is provided. If the product fails during the warranty period due to quality problems, we will immediately send out new replacements and freight charges in case of emergency. Or, we prefer to send a replacement for the next order.

 

3. What is the payment period?

A: For sample orders, we can accept wire transfer 100% in advance, PayPal, Western Union. For large orders, please pay 30% deposit by wire transfer and pay 70% balance before shipment. For large orders, letters of credit 

 

3. What is the payment term?
Answer : For sample order, we can accept T/T, Paypal, West Union, 100% in advance. For bulk order, 30% deposit in advance by T/T, 70% balance before shipping. For very big order, L/C is negotiable.

 

4. Can I add my logo on the product label?
Answer : Yes, but order quantity is requested depending on different lights.

 

5. I don't know which sty how many LED Street Light should I use, can you advise?
Answer : Yes, we can offer our professional solution for you, IES file is available if you have the design team. 

 

6. Do you have any MOQ limit for led light order?
Answer: Low MOQ, 1pc for sample checking is available .

 

7. How do you ship the goods and how long does it take to arrive?
Answer: We usually ship samples and small quantities of products that customers need urgently with DHL, UPS, FedEx or TNT. It usually takes 3-5 days to arrive. High-volume product transportation is available for airline or maritime transportation. The shipping time is updated according to the actual situation of the shipping company.

 

8. We don't know how to install,can you help?
Answer : We offer both online and on-site installation instructions and testing. Please communicate with us in advance, we will negotiate to confirm the more appropriate guidance to ensure the smooth completion of the project.

 

9. How to deal with the faulty?

Answer : Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate < 0.2%.Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For defective batch products, we will send out new replacement to you immediately for you to solve the problem.

 

10. It is not convenient for us to visit your company in China, but what if you want to know the strength of your company in more detail?

Answer : You can visit us by visiting our foreign branches. We have teams and warehouses in Spain, USA, Nigeria and Nicaragua can provide you with comprehensive pre-sales and after-sales protection. You can also pay attention to it through our official website and the FACEBOOK homepage .



Send your message to this supplier
* Inquiry Title
* Content
* E-mail
* Security Question

Customer Reviews total 0 items

For product pricing, customiztion, or other inquiries

Contact Supplier